Ontwikkelen en presenteren van uw plannen

Visie hebben en uw visie doorvoeren binnen uw team/organisatie is in de praktijk lastiger dan het lijkt. U heeft zelf de nodige ideeën voor verdere doorgroei in de toekomst, maar hoe zet u deze ideeën om in een geaccepteerde aanpak? Hoe maakt u concrete plannen voor de toekomst? En, hoe betrekt u uw medewerkers/teamleden bij deze plannen? Dit zijn vragen waar u tijdens deze training antwoord op krijgt. U gaat werken aan de ontwikkeling van uw visie en plannen. Daarnaast krijgt u inzage in de benodigde facetten die in de toekomst van invloed kunnen zijn op succes of falen. Een visie op papier zetten is één, maar een visie doorvoeren vraagt van u ook de benodigde vaardigheden en kennis op het gebied van implementatiemanagement.

Tijdsduur: 2 dagen

Prijs: €900.00
Beschikbare data:

Nog geen beschikbare data bekend gemaakt

Resultaat:

  • U kunt uw ideeën voor de toekomst omzetten in een visie.
  • U bent in staat uw visie om te zetten in een concreet plan van aanpak met doelstellingen en activiteiten.
  • U kunt de implementatie van uw plannen gedegen voorbereiden en leiden.
  • U kunt de rol van collega’s, medewerkers en/of leidinggevende goed inschatten en hun enthousiast maken voor uw plannen.
  • U kunt de betrokkenheid van uw medewerkers verhogen door verschillende technieken en werkvormen te gebruiken.
  • U kunt als leidinggevende sterker en meer overtuigend naar voren komen.
  • U kunt de effectiviteit van uw plannen verhogen door het maximale rendement uit uw teamleden te halen binnen een beperkte tijd.


Verantwoordelijkheidsniveau:

Strategisch / Operationeel Strategisch

Sector:

Overige Banken Automotive Defensie Finance Gezondheidszorg Overheid/Semi-overheid Vastgoed/Makelaardij Zakelijke dienstverlening

Leergang:

Leiderschap

Competenties:

Resultaatgerichtheid (sturend) Motiveren van anderen Beïnvloeden en overtuigen Besluitvaardigheid Interpersoonlijke communicatieTerug naar overzicht